微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

放左假 华工仲有无球打吖

依家放暑假         华工仲有无轮滑球既训练吖?

我 系初哥黎架     自己岩岩买左支REEBOK既杆     想跟大家学下野

受埋我吖            得唔得吖?

期待

可以自己先练习控球,练练手感

以下是引用卖静蔗在2006-7-20 15:48:23的发言:

依家放暑假         华工仲有无轮滑球既训练吖?

我 系初哥黎架     自己岩岩买左支REEBOK既杆     想跟大家学下野

受埋我吖            得唔得吖?

期待

華工就無~

HK YMCA就激戰summer!

詳情:http://www.rollerfun.net/bbs/dispbbs.asp?boardID=24&ID=19103&page=1

and RBK 的 blade 好易爆頭,不適宜打inline hockey!

[em12][em12]

以下是引用Jesse在2006-7-21 7:22:11的发言:

華工就無~

HK YMCA就激戰summer!

詳情:http://www.rollerfun.net/bbs/dispbbs.asp?boardID=24&ID=19103&page=1

and RBK 的 blade 好易爆頭,不適宜打inline hockey!

[em12][em12]

米提啦,,发觉碳头都好易爆甘既

JESS,,,有没ABS既blade推荐推荐啊???

以下是引用window在2006-7-21 12:24:19的发言:

米提啦,,发觉碳头都好易爆甘既

JESS,,,有没ABS既blade推荐推荐啊???

ABS既blade

CCM.koho .jofa 都差唔多。$200--$300左右`

[em07]

看看个荷包。。。唉,,,等多两个月先啦

来正佳打ICE HOCKEY啦~!