微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

[广东] 【SZHL】SZ HOCKEY GOOD NEWS

1, SZ TEAM 1 & TEAM 2 在GZ 奪得冠亞軍! [br][br]2, 天氣轉涼 !!! (男仕的BAD NEWS .... )[br][br]3, 唔洗錢HOCKEY練習 !!! [br][br]由於洪湖老闆已經比我地SZHL的開發HOCKEY專員趕走..[br]大家由現在開始, 到洪湖打波就唔洗錢 !!![br][br]不過我打算我地會一人收 5~10 元 ... 收到D錢 , 用來買HOCKEY野 .. [br]** 發覺D PUCK唔見快.. 棍都少左好多..... [br][br]請大家為老婆仔(HOCKEY)再次加油 !!![em14][br][em14][em14][em14]

haha....

靓仔系米唔收钱既先?

[em05]

2, 天氣轉涼 !!! (男仕的BAD NEWS .... )???

why?

没清凉装看了?

Good. i come back for hockey this weekend then!!!

go!具体时间?请明确安排召集大家一起去.免得象肥猫那样今天"一家"人去打波!

以下是引用反町大雄㊣在2005-10-24 9:08:01的发言:

haha....

靓仔系米唔收钱既先?

甘大雄G你俾硬钱啦!~

[em14][em14][em02][em01][em01]

考虑下靓女免费啦!多D靓女上场,人气都旺D架。

同意飞仙的意见!~~ [em02][em02][em02][em02][em02]

以下是引用朱朱在2005-10-24 12:57:53的发言:

同意飞仙的意见!~~ [em02][em02][em02][em02][em02]

ZHUZHU J你都系俾硬钱啦!~

[em14][em01][em01][em01][em01][em08]