微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: Jesse

[广东] [SZHL] JC HK TRIP FOR HOCKEY

pic not clear

以下是引用HAMMER在2005-3-28 13:27:55的发言:[br]pic not clear

错误:不支持 无组件 上传,服务器可能未安装该组件。[ 重新上传 ]

[em14][em14][em06][em06][em06][em30][em30]

haha .. uplaod one clear pic later on `

“你有無見到Taka?"。。。。。

[em14][em14][em14][em14]

我们要组建一个球队去踩场![em05]

以下是引用暴饮暴食在2005-3-29 21:34:29的发言:
我们要组建一个球队去踩场![em05]

支持啊!~哈哈!~不要给人踩回来就好了!~

Shit !

唔記得問CLP power 個“有錢女“ 拿電話同影相tim~

[br][br][em06][em06][em06][em06][em06][em06]

我要去多次 拿佢電話! 有無人同我一齊再去 ????!

乜你地唔系一窝既咩?[em06][em06][em06]分唔清边个打边个!

以下是引用M-kee在2005-3-26 18:15:24的发言:
Shit!!! I missed you guys play.... Any DV could lend me???

sorry , 大M,
dv 沒有人拍 .. av 就大把 ...
不過比正個d "伊東怜" 比 jesse 搶走曬 !!!
現在只有一隻過氣的 "直樹無子" ... 要唔要 ?[em06]

以下是引用Jesse在2005-3-29 12:24:20的发言:

“你有無見到Taka?"。。。。。

[em14][em14][em14][em14]

我就係白色頭盔o個位球証先生 ..
[em05]

以下是引用Kurea在2005-3-31 10:44:36的发言:

sorry , 大M,
dv 沒有人拍 .. av 就大把 ...
不過比正個d "伊東怜" 比 jesse 搶走曬 !!!
現在只有一隻過氣的 "直樹無子" ... 要唔要 ?[em06]

AV女就留番你自己睇啦.....如有AV男我都会考虑考虑..咔咔咔....