微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: cityhunter

刚到手的两条防摔裤

劳工手套我是說笑的.. 足球SHINGUARD 就是真的是推薦...10元,20元就可以代替一下你們程度的比賽.

這些防摔裤就可能好過"沒有" .. 1, 保護目的不同了.. 2,這些代用品不比真實的優惠多少...

Biny都没有真要说这个比赛是私人party,是比喻,
说的是邀请赛肯定是需要主办发邀请,收到邀请的人才能过来比赛的,你就一直抓住“私人party”这几个字样在做文章。
我当然也可以抓住你曾经说过的“劳工手套”做文章,当作是你的推荐啦。

普通足球shinguard太短了,不适合hockey,而且保护不了膝盖,也不是10元20元就可以买到。

这些滑雪的防摔裤只要七十、八十元,比真正的hockey防摔裤(一般都300元以上)便宜多了,你不会算数?而且摔倒的时候可以保护大腿侧边和臀部,是有效的。

好... 白痴....
講都浪費時間..  用完足球shinguard ,當然要加KNEE PAD 啦 .. 做人零活D啦...
足球shinguard = 10 -20元, KNEE PAD 才又是10-20元.. 效果和作用又同原本差不多.

你七十、八十元防摔裤 ,  效果和目的作用分別和原本大..
防護目的都不同.. 又唔係平...  我們買MISSON 的頂級10000型號才一百多..
1百多的GRIDLE, 常常可以買到..

同你講浪費時間, 你有想知道就公開問問人.. 等其他人回你..
點解你幾個思想都是一樣 ... 就係唔講個POINT.. 講左又扮唔知..

你同BINY 係唔識HOCKEY ??  定係唔想比 " 新人" 知太多呀 ??

你要做文章咪做LOR.. 你有料咪做LOR..
手套目的是什麼新手都知啦..  
劳工手套 + 報紙是我說的... 就得你一個認真..
就算係都好, 我唔會走去賣報紙同劳工手套.. 唔同你.. 自己找目的不同的代用品,自己拿去賣..

你去做文章啦.. 人地看得出我平時知識, 就看你可以寫什麼..

劳工手套 + 報紙 = 不用10元 , 一般才300元左右.. 當然300元品質的, 你們是賣500- 700元啦..
省幾百元之餘, 又不會把朋友變成買賣交易..多好..

你地呢 ?? 成日叫人買貴野.. 搞到新人沒錢玩又退隊..
有心搞起唔係咁啦..

良心自己想想..

好... 白痴....
講都浪費時間..  用完足球shinguard ,當然要加KNEE PAD 啦 .. 做人零活D啦...
足球shinguard = 10 -20元, KNEE PAD 才又是10-20元.. 效果和作用又同原本差不多.

你七十、八十元防摔裤 ,  效果和 ...
Kurea 发表于 2009-9-7 14:32

我們買MISSON 的頂級10000型號才一百多???

好抵哦,怎么不卖给Biny?

他从你那里买来的装备是什么?什么价钱?

好低端的1500手套和球裤你收他多少钱???

只有你一个人死死咬住"私人PARTY"的字眼在认真

就算你明白意思都会故意曲解,为什么呢?

再陪你講都係白痴..
離題得過份.. 你地自己玩啦. i don"t care..  
你自己問下photo 佢地mission 10000 是不是賣一百多啦.
1500手套和球裤, 你自己睇睇當時上網賣幾多先講啦.

好啦.. 一直買你的假貨就最好..

肖震乳 .. 一直提起"私人PARTY"和想搞事的是你呀..  
看清楚題目和內容再reply 啦.. SOB..

不认识肖震乳

就知道有个扑街仔,人贱口又臭,人见人想打

邊个扑街仔,人贱口又臭,人见人想打??

又沦落为吵架帖?

其实不打PUCK改打球 (BALL,以前是橙色的那种)
就不用那么多裝备,可以专心搞好球棍、鞋、手套等,这样的话普及度会更好。
以前我年青时在国外就是打球的,那时有很多华人打。