QQ登录

只需一步,快速开始

[广东] help !! 第二次order !

預計星期5晚 / 星期6 早由美國到達香港 !! but 一個人沒有可能拿到 ... 有人到香港幫拖嗎 ?? [em14][em14][em14][em14][em14][em14] 肥cat 何時下班 ?? 66鞋 3 個.. Blade x 2個 tape x 4個 girdles x 2 個 shin guard x 3個 Shoulder pad x 3大個 help ........ [em14]
走私 ....... [em14]

你幾時過關。

我通知海關幫你拿。 ~

[em01][em01]

大雄(HK) 在Sat.下昼3:00收工,他已应承帮拖....会打你电话联络你!!!

Clare是否有大雄HK电话啊??

hockey之阵容越黎越大啵...!嗯...搞大距!精神上支持![em04][em04]

[em02][em02][em02]

哇哇,好野!辛苦晒啦!

[em05]

真系辛苦晒!!!

落order都不响声我

仲有第3次 !!

let me know !!

但你的運費要好貴 ! kaka!! 美國 --> 香港 ,BY AIR (FEDEX) ! $1000  香港 (HOME) --> 香港(火車站) ,  By TAXI ! $30 香港 (HOME) --> 深圳火車站 , by kcr , $60 (我要坐頭等) 深圳 --> 廣州 ,BY TAXI  , $ 400 廣州 --> 華工., BY TAXI , $ 30 TOTAL : $1520 (只是運費) , 不過我同你太過FRIEND , 我打算平$20元比你,唔好比人知 !! TO JESSE ! 仲有貴D的SHIPPING 方法 ??

貴d. 為有請你去美囯幫G4買。

香港---->美國 。 頭等機票+酒店。 by CX . $35689HKD

香港-----)廣州。 經濟客位 by Easten air way $999HKD.

意外保險。 美國好危險嘎。 by AIA $5000

TOTAL : $41688HKD

仲有美金差額。 人工補水。 托運。

TOTAL : $50000HKD (只是運費) 不過Taka同你太過FRIEND , Taka 打算9折$45000元比你,唔好比人知!