微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: HAMMER

MISSION AMP CARBON ICE HOCKEY

呵!!hammer上次在廣州也不和我打個招呼!!

教練要好好控制速度,萬象城可是人人都無面比呀!!

我都系比较喜爱王阳星期六的装束,人又比较nice.当日真系得益唔少啊!特别系我一直想学的倒后急刹,他做出来俾来睇。简真爽死了!他系我的第二偶像啊!呵呵!

萬象城有乜好玩啊!快少少都俾人话!冰河湾虽然系个细场,但起码自由啊!只要你技术好,再快冰河湾都唔会阻止你啦!相信你敢滑,着把速滑刀去都无人话你啊!起步加上急刹……

呵呵!

DJ只会叫唔识玩的控制好速度……

呵呵!

不如过中山又或者等光明广场再玩激少少啦!又唔系只得萬象城一个大场!我俾钱消费仲多多阻拦有乜意思啊!呵呵!CJ你想闷死我啊!我唔闷死王教练都闷死啦!CJ你自己都闷死啦!在冰河湾我唔陪你高速滑你都闷啦!去萬象城望望就好了!唔好落冰啊!闷死大家CJ你赔得起么!呵呵!

[em05][em05]

呵呵!!

我膽子比較小!!

上次在冰河灣看到那些人橫衝直撞,覺得很危險!!

我覺最危險的人不是高手,因為他們控制得很好,

也不是菜鳥,因為他們很守規距,而且也快不了!!

最危險的是那些以為技術好,但又控制不了的人,

我一向盡量遠離他們!!

开眼了!!!

以下是引用bosco在2005-5-26 14:16:35的发言:

呵呵!!

我膽子比較小!!

上次在冰河灣看到那些人橫衝直撞,覺得很危險!!

我覺最危險的人不是高手,因為他們控制得很好,

也不是菜鳥,因為他們很守規距,而且也快不了!!

最危險的是那些以為技術好,但又控制不了的人,

我一向盡量遠離他們!!

你形容的人就同我无乜两样了!呵呵!喜爱玩命![em05][em05]

ME TOO

以下是引用HAMMER在2005-3-17 13:51:39的发言:

偶师兄的新鞋子,好漂亮的说

[em02]

我又睇上了S500,可惜价格$500.啊!

mission台湾有生产厂,可能在台湾比较便宜!好啦!努力工作再买对心爱的S500!太多装备要买了!我喜爱收藏运动器材!呵呵!

[em02][em02]

师弟你的C3几时着出街啊!C3都几形咖!再加新潮的衣着!狂妄的取动!大学城的女生都尽收你旗下啦!到时分批俾我,得么?呵呵!

可以的!

[br]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=20858&item=715962570&rd=1

Bosco. 請你幫我買這對Top model的 Mission 的ice skate.

才賣$24美元。 連運費都唔使$500RMB就有.

仲抵過波鞋。

[em05][em05]