微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: Kurea

深圳 - 球門

你有心搞 , 叫人看住你都沒有用的啦..

就好像球門 , 根本不是你都拿去賣 ..  手套又不問自取..
你老婆的弟弟都說了是你給他的了 ..

還一直不正視問題 .. 成日諗住講第二d野就沒有人記得...

你的打法,,  教誰都教壞啦...
自己溜冰咁差仲要教d員工溜 .. 比你差的員工就去教細路.. 咁到收得人錢.. 真有良心..

你地已經照顧唔到自己 , 員工幾次比車車到.. 搞到人又傷, 道路的車又要全部停下來等你..
你唔好講你員工啦.. 你自己都你啦..

仲成日叫人"刷街"..  仲話不多點叫他們去"刷街" , 他們的鞋就不容易壞..
還說多點"刷街" , 他們就會快點幫你買輪子..

義務幫你買hockey鞋 , 不過你就次次拿去賣..

4000元一對鞋 , 我幫你2000元買回來..
自己賣鞋就100元多的鞋賣4-500元..

自己員工一入你們公司還要幫你用貴過人家原價去買..

你教壞少兩個人, 深圳意外都少d..

如果我說的有一點是假的 , 我請曬這裡的人食飯 !

一早比番球門大家就好啦.. 仲要收管理費.. 現在送比你啦..
仲唔認咪有更多機會比人話...(是我話.. 我不為大家說話.. 但是我只是大家的話.)

錯的是自己, 就不要說其他事去拉開話題了..

所谓家贼难防,背后一枪。

你是怎么知道我的内部经营情况的?连零售价400-500元的产品进货价格都清楚?

是不是被你玩弄过一个星期的女店长在枕边告诉你的?

但是为什么不说出来,我的400-500的产品还包含些什么附件与附加服务?

原来没有技术含量,产品利润巨大的行业,令你眼红吗?你喜欢就加入吧,反正你已经接

收了很多我的旧员工。

员工被车撞事件,是有发生过。但是我规定上下班必须坐公共汽车,而且报销车费。但是

他们依然要刷街,这个就不是我可以控制的了。

你在这里断章取义地提出,是何用意?

终于明白,人至贱则无敌,任何东西都可以拿出来讲!

原帖由 暴饮暴食 于 2008-10-30 18:57 发表
所谓家贼难防,背后一枪。

你是怎么知道我的内部经营情况的?连零售价400-500元的产品进货价格都清楚?

是不是被你玩弄过一个星期的女店长在枕边告诉你的?

但是为什么不说出来,我的400-500的产品还包含些 ...

強啦... 離題離到咁...
玩弄过一个星期的女店長? 咁你又知呀 ? 你又有份嗎?
我地比你拿走咁多野,我地就真係知啦..
仲有.. 你唱我都可以呀.. 反正我又唔會去溝女..  
好過你們借錢找小姐啦..

唔用賤招點對付賤人呢...

借人野仲好似老鳳咁.. 最後仲要收人錢..
不知道回應什麼就唔好回應啦.. 幾百蚊都要騙.. 騙完又怕比人知道,一直講第二d野..

為什麼要眼紅呀.. 只係你自己覺得自己好成功啫...
錢唔夠你多..
起碼, 有良心就OK啦..
" 我教人, 不收錢入袋.. 你收人錢, 但係又教唔到人!"
對自己親人都唔好 , 心地好極有限啦...

你說的什麼, 我都答你了..  你就講來講去都唔係講個point...
唔講啦.. 做D野成個小學生咁.. 問非所答.. 做得出唔怕認啦..暴兄..
浪費時間..
唉...識錯人啦.. 之前當做善事啦.. 唔好打擾這裡有心打球的人的氣份了..  

我不像你 .. 自己不自量力,做不起又要搞咁大..  最後仲要害人不利己..  
真的未見過這樣的人..

係咁先啦..

怎么没有人管理下呢~!
半夜看到你们两位~!
我就纯粹路过~!
没办法~!看看

哎!!!

无语!!!
KUREA
你真的很过份!!!!
暴兄!!这样的人!!就不要和他说话了!!说多无意义!
不过我告诉你!!KUREA!!!
你这个人真的人品有问题!!!
很有问题!!!
我敢这样对你评价!!!因为我太了解暴兄了!!
楼主!!!你的朋友只会越来越少!!!

原帖由 HAMMER 于 2008-11-2 22:59 发表
无语!!!
KUREA
你真的很过份!!!!
暴兄!!这样的人!!就不要和他说话了!!说多无意义!
不过我告诉你!!KUREA!!!
你这个人真的人品有问题!!!
很有问题!!!
我敢这样对你评价!!!因为我太了解暴兄了!!
楼主!!!你的朋友 ...

本來我都唔想講野啦...  你條友仔真係停一陣都唔喜歡...

說得這麼清楚還是說我有問題 ...!?  你真的有問題了...
有這樣的朋友 , 不要好過要了..

我對些狗好 , 他們不會多謝我, 也不會出賣我..
那個人, 我對他好,幫他那麼多..  最後連這樣的事都做得出..

不是自己的東西,拿去賣..  仲要是我有問題.. fine...  

自私到咁... 仲有人幫.. 我想幫大家想拿回來就比人講...
好啦..  自生自滅 ..

以後大家有什麼事不要再要求我幫忙了..

知情不說的, 我不介意 . 不過這樣不公平的對待..
我這次真的沒有話說了..

我不再扮好人了 .. 以後大家有什麼事不要再要求我幫忙了..
始終我不是這裡的人..

What a Damn trap!!
YOU GUYS SO SUCKS!!!

哦,球门,我想起来了,有人还欠我场租和保管费
暴饮暴食 发表于 2009-9-3 15:02

暴兄.. 是不是要求收的呀 ??
計一下嗎.. 當時你又一直不回應.. 要我們比幾多呀 ?? 又唔係唔比你..
有合理原因就得啦.

都是男人,别要是计较这些小事啦

之前一直不解決, 次次一說到問題就失蹤.. 現在無啦啦又話要收..
現在要他計又不計..

想继续争吵,我大把时间

你想怎么吵,我就怎么奉陪

你没出过钱又大声宣称属于你的球门,已经不知道去哪个垃圾站了

你拖欠的场租以及保管费,我保留追索的权利