QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: Kurea

[广东] help !! 第二次order !

一棍打不打的死两个人呢?

顶~~~~~~~~

他们也太狠了吧???!!!!!!!!!!!!!

[em06][em06][em06]

以下是引用Jesse在2005-3-17 11:33:37的发言:

貴d. 為有請你去美囯幫G4買。

香港---->美國 。 頭等機票+酒店。 by CX . $35689HKD

香港-----)廣州。 經濟客位 by Easten air way $999HKD.

意外保險。 美國好危險嘎。 by AIA $5000

TOTAL : $41688HKD

仲有美金差額。 人工補水。 托運。

TOTAL : $50000HKD (只是運費) 不過Taka同你太過FRIEND , Taka 打算9折$45000元比你,唔好比人知!

甘样太冒险啦。。。都系选择包机好D(本来我打算叫G4买部飞机比TAKA,不過Taka同你太過FRIEND ,就包机算啦,唔好比人知!)。便便地。。。我谂包部机来回$1000000HKD(只是运费) 够了吧。。。

TOTAL : $1500000HKD

仲有美金差額。 人工補水。 托運……

以下是引用恐龙在2005-3-18 10:04:53的发言:

甘样太冒险啦。。。都系选择包机好D(本来我打算叫G4买部飞机比TAKA,不過Taka同你太過FRIEND ,就包机算啦,唔好比人知!)。便便地。。。我谂包部机来回$1000000HKD(只是运费) 够了吧。。。

TOTAL : $1500000HKD

仲有美金差額。 人工補水。 托運……

包机嗎 ?? 咁我叫我媽媽一齊去美國先 . 仲有 , 你們的護員是十分重要... 我覺得要請多幾個保鑣先得 ... 唔該 , 最貴最PRO的大約多少錢 ? $1500000 運費去買幾百元的護員 , 唔算貴吧.... 安全第一重要 ... [em05]

你们班人!!讲番正经...为了你们方便运送,请take off 所有的包装!!! 大家举手举脚一致通过...

辛苦了!!!

[em17][em17][em17]

thx !! 由我take off 所有的包装 , 收費 $20元一份.

下回order也通知我一声,呵呵:)

第3 次order在下星期二前order !!

加入order請通知. 預計27號到港. www.hockeygiant.com

TAKA留意,深圳一般上吾到hockeygaint,

所以體吾到!!

www.hockeygaint.com

装了无界浏览就可以打开的。