QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 反町大雄㊣

[深圳冰球召集]激情2007,精彩你不容错过!

我是新手

今晚文化宮見 哈

来晚了,顶一个!

怕是连控球都有难度了现在,呵呵!

[em01][em01][em01][em01][em01]

To everybody!

luckly!!!!
我都回來了 !!!!!!
可以留在深圳工作啦 !!!
[em14][em14][em14][em14][em14][em14][em14][em14]

可能好多人都唔知我係邊個啦..haha
我就係950先生的第一徒弟仔..
都係一個深圳hockey人..

我地停左咁內 ..唔可以再慢下來了!!
我this week end有空 , 這星期6見 !!

To 暴暴,
十分十分多謝你...可以給我們機會打hockey..
有什麼要幫手都找我吧..
我電話係13790270055 , qq , 32217263

To 950,
十分十分十分多謝你...
如果唔係因為你這個"hockey死剩種"... 都可能死左好耐啦!!
一起加油!!

To m-kee,
十分十分十分十分公喜你 !!!
如果真係有得打hockey...
你又有機會去打獵我地衣d hockey型男啦..
叫多d人玩 , 你就有多d機會打獵啦..!! haha

To Hunters(raptor hunters),
一開始到現在 , Hunter們,一路打球一路打獵..
我地同深圳hockey一起成長 ..
現在我們之前仲係hockey bb ..
在深圳打過比賽, 去過廣州..去過香港...仲同過jc去beijing打..(唔知佢死左未..)
現在我們如果真係有地方可以打 .. 我們一定可以追去其他city 的!!

做野先 !!
有心人請回覆!!!!

新人加入

需要什么技术、什么装备啊,盼望

几时开打?一定要叫上我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

原来TAKA仲在生....以为你死佐系千鸟县~

WELCOME BACK,EVERYBODY!

[em01][em01][em01][em01][em01]

以下是引用Kurea在2007-5-28 14:26:00的发言:

To everybody!

luckly!!!!
我都回來了 !!!!!!
可以留在深圳工作啦 !!!
[em14][em14][em14][em14][em14][em14][em14][em14]

可能好多人都唔知我係邊個啦..haha
我就係950先生的第一徒弟仔..
都係一個深圳hockey人..

我地停左咁內 ..唔可以再慢下來了!!
我this week end有空 , 這星期6見 !!

To 暴暴,
十分十分多謝你...可以給我們機會打hockey..
有什麼要幫手都找我吧..
我電話係13790270055 , qq , 32217263

To 950,
十分十分十分多謝你...
如果唔係因為你這個"hockey死剩種"... 都可能死左好耐啦!!
一起加油!!

To m-kee,
十分十分十分十分公喜你 !!!
如果真係有得打hockey...
你又有機會去打獵我地衣d hockey型男啦..
叫多d人玩 , 你就有多d機會打獵啦..!! haha

To Hunters(raptor hunters),
一開始到現在 , Hunter們,一路打球一路打獵..
我地同深圳hockey一起成長 ..
現在我們之前仲係hockey bb ..
在深圳打過比賽, 去過廣州..去過香港...仲同過jc去beijing打..(唔知佢死左未..)
現在我們如果真係有地方可以打 .. 我們一定可以追去其他city 的!!

做野先 !!
有心人請回覆!!!!

TK 你囘來也冇用~ 請回日本發展吧!!

現在950 才是今期深圳hockey的代言人!!

[em14][em14][em14][em14][em14][em06][em06][em06] YfkCDGU4.jpg
950 下次請幫我的頭像打格子,因為我沒有你甘靚仔~[em07]

场地好不好打?

似乎还是没有磨平的

祝贺新场运营!

生意兴隆!

支持暴兄!恭祝你的生意越做越大!